Koyun,inek ve keçi sütünden yapılan ve bekletilen sarı renki sert peynirdir.Kaşar peyniri kavaltıların vazgecilmez ürünlerinden biridir.Eski kaşar yapıldıktan sonra en az 6 ay buzhanede çuvalda bekletilerek eskitilir.Bekletilerek lezzet kazanan tek peynirdir.
El değmeden otomatik makinelerde üretim
Tam yağlı
%100 doğal
Net 1 Kg
Özel vakum ambalaj
El değmeden otomatik makinelerde üretim
Tam yağlı
%100 doğal
Net 1 Kg
Özel vakum ambalaj
- Özellikleri
- Enerji Energy kcal = 325
- Protein Protein g = 25
- Yağ Fat g = 26
- Kolesterol Colestrol mg 80
- Kalsiyum Calcium mg 980
- Fosfor Phosphours mg 560
- Tuz Sodium mg 2,5
+ yorum + 1 yorum
Gerçekten Süper ürün Kahvaltıların vazgeçilmezi
Yorum Gönder